Boty New Balance

Pokud byla značka New Balance před několika lety téměř neznámá mezi fotbalovými hráči a nadšenci sportovních sportů, dnes se tato značka stala stále více známou a oceňovanou. K tomuto aspektu přispěl tým Liverpoolu, který jako technický sponzor značky New Balance, ale také kvalita vybavení, které New Balance vyrábí. Mezi sportovní vybavení pro fotbalisty patří také různé série a modely fotbalových kopaček New Balance.

Inovace, které najdete v případě fotbalových kopaček New Balance, jsou převzaty z modelů běžecké sportovní obuvi, pro kterou je tato značka uznávána mezi sportovními nadšenci. Z tohoto pohledu můžete výrazně zvýšit rychlost na fotbalovém hřišti a zároveň využít výhody nejvyšší úrovně komfortu, pokud si vyberete modely bot z New Balance.

Kterýkoli z fotbalových modelů New Balance znamená vysokou prodyšnost, velmi dobré odpružení při kontaktu s hrací plochou, ale také vynikající kontrolu nad míčem. Všechny tyto vlastnosti, které můžete mít při nošení bot New Balance, jsou způsobeny materiály používanými pro horní část fotbalových kopaček a jejich podrážkami, ale také různými technologiemi implementovanými techniky New Balance.

Všechny kopačky New Balance jsou založeny na technologii Fresh Foam pro nejefektivnější odpružení při kontaktu nohou s hrací plochou. Prodyšnost a vynikající pohodlí jsou díky technologii Fantom Fit a pro zajištění, že budete mít suchou nohu i v podmínkách, kdy se zápas odehrává v dešti, technici z New Balance implementovali technologii Hydra.

Užijte si všechny technologie a inovace navržené modely fotbalových kopaček New Balance. Mnoho modelů takových bot od New Balance najdete za velmi výhodné ceny v specializovaných prodejnách online.